AK PARTİ’DE TATİL YOK!

AK PARTİ’DE TATİL YOK!AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, hafta sonunu köylere ayırdı. Milletvekili Karasayar, beraberinde AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve partililer ile birlikte Arsuz’a bağlı köyleri dolaşarak vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Kale, Işıklı, Tatarlı, Konacık, Tülek, Haymaseki, ve Avcılar Suyu köylerini tek tek ziyaret ederek vatandaşları dinleyen Milletvekili Karasayar’a köy halkı da yoğun ilgi gösterdi. Yapılan ziyaretlerden memnun görünen köylüler, “AK Parti olarak Başbakanımız ve siz değerli Milletvekillerimizin sayesinde çok şükür sorun ve sıkıntımız kalmadı. Zaten olan sıkıntılarımızı da yaptığınız ziyaretlerde sizlere iletiyoruz. Sizde anında çözüm konusunda elinizden gelen gayreti gösteriyorsunuz” diyerek teşekkür ettiler.
Vatandaşları mutlu ve huzurlu görmekten son derece mutluluk duyduklarını dile getiren AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, birçok köyde vatandaşın sıkıntılarına eğilerek çözümü için gerekeni yaptıklarını ifade etti. Su sorununa da açıklık getiren Milletvekili Karasayar, sulama suyu için vatandaşların kooperatif kurarak kendilerine ulaşacaklarını ve kurulacak bu kooperatife gerekli desteği vererek bu sorunuda ortadan kaldıracaklarını ifade ederek, “Bizler AK Parti hükümeti olarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ülkemize ve tüm vatandaşlarımıza huzurlu ve refah bir şekilde yaşamaları için var gücümüzle çalışarak en ucra köşede duran vatandaşımızın dahi sıkıntısı görüp çözüyoruz. Çünkü bizler onların desteğiyle ayaktayız. Bundan sonra da aynı kararlılık ve hassasiyetle çalışağız” dedi. AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz de AK Parti olarak Milletvekili Karasayar, öncülüğünde gidilmedik köy, çalmadık kapı bırakmayacakalarının altını çizerek, “Bizim işimiz vatandaşlarımızın sürekli yanında olup onların tüm sorun ve sıkıntılarını ortadan kaldırmaktır. Bu doğrultuda çalışmalarınmızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın hizmetlerden dolayı bizlere teşekkür etmesi bile çalışma azmimize güç veriyor. Bu hizmetlerin devamı ve güzel ülkemizin, bölgemizin, vatandaşımızın huzuru ve refahı için çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz” şeklinde görüş belirtti.

HAYIR DUASI ALDILAR
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetim kurulu üyeleri, Arsuz’a bağlı Konacık Köyü’nde okunan Mevlidi Şerif programına katıldı. Vatandaşlarla birlikte dualar eden Milletvekili Orhan Karasayar, daha sonra köylülerin sıkıntılarını dinledi. Vatandaşardan hayır dualarını eksik etmemelerini isteyen Milletvekili Karasayar, hep birlikte güçlü Türkiye oluşturmak için çaba sarf edeceklerini belirtti.

FERİZ ÇOCUKLARI MUAYENE ETTİ
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetimi ile birlikte Arsuz’da köyleri ziyareti sırasında özellikle vatandaşların yeni başkanlığa getirilen AK Parti İlçe Başkanı Uğur Feriz’in mesleğinin diş hekimi olduğunu öğrenmeleriyle çocuklarının diş sorunu olup olmadığı konusunda bakmasını istediler. Köylülerin isteklerine cevap veren Başkan Feriz, orada bulanan çocukları tek tek muayene ederek tedavilerini yapacağını belrtti. Feriz’in bu yaklaşımı köylüler tarafından takdirle karşılandı.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, köy ziyaretlerinin bitiminde yaptığı açıklamada köylülerin kendilerine gösterdikleri ilgiden bir hayli memnun olduklarını belirterek, “Vatandaşlarımız bizleri en güzel şekilde karşıladı. Hayır dualarını ve teşekkürlerini aldık. Her zaman vatandaşımızın yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Bizler AK Parti hükümeti olarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ülkemizin, milletimizin refahı ve huzuru için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda en büyük destekçimiz olan halkımıza da sonsu teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.