Yeni Türk Ticaret Kanunu Semineri’ne yoğun ilgi

Yeni Türk Ticaret Kanunu Semineri’ne yoğun ilgiİskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen “Yeni Türk Ticaret Kanunu’na Göre Anonim ve Limited Şirketlerdeki Yenilikler” konulu seminere ilgi büyüktü.
Beykent Üniversitesi, Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mustafa Topaloğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı seminerde, Yeni Türk Ticaret Kanunu ve getirdiği yenilikler incelendi.
Prof. Dr. Mustafa Topaloğlu konuyla ilgili olarak, “Yaklaşık 54 yıldır ticari hayatımıza yön veren 6762 sayılı Türk Ticaret Kanununa veda ediyoruz, artık yeni bir döneme hazırlanmanın vakti geldi. Gelişen ekonomimize getireceği yeni müesseselerle 9 yılı bulan çalışmalar sonuçlandı ve 1535 maddelik 6102 sayılı yeni Türk Ticaret Kanunu yürürlüğe girdi” diyerek, katılımcılara yeni Türk Ticaret Kanunu ve getirdiği yenilikler hakkında bilgi verdi. İTSO Başkanı Halil Şahin ise yaptığı konuşmada, “Bizler İTSO olarak düzenlediğimiz bu seminerlerle, şirketlerimiz için iyi bir hazırlık fırsatı oluşturmaya çalıştık” dedi.
Toplantıya İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Meclis Başkanı Mehmet Binbay, İTSO yönetimi ve üyeleri katıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.