KÖRFEZ MUSİKİ DERNEĞİ KONSER

KÖRFEZ MUSİKİ DERNEĞİ KONSERKörfez Musıki Derneği, Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarında 45 kişilik kadroyla dinleyici ve izleyicilere müzik ziyafeti sundu. Zeki Müren’in eserlerinin seslendirildiği konser sırasında Körfez Musıki Derneği üyeleri konuklardan bol bol alkış aldı.
“Gönlümde açmadan solan bir gülsün, Şimdi uzaklardasın, Gözlerinin içine başka hayal girmesin” gibi Zeki Müren’in şarkılarını seslendiren Körfez Musiki Derneği’nin konserinde 25 Zeki Müren şarkısı yer aldı. Zeki Müren’in kısa öz geçmişi izleyenlere slayt gösterisiyle sunulduğu konserde ayrıca şiirler okundu. Büyük bir beğeniyle izlenen konserde
Erhan Raşa’nın koro şefliğini yaptı. Konserde Payas Belediye Başkanı Bekir Altan Körfez Musiki Derneği Başkanı Mehmet Bülent Keske’ye jest yaparak çiçek sundu. Başkan Altan çiçek sunumu sırasında “Körfez her ne kadar İskenderun’un adını taşısa da aslında hepimizin körfezi. Biz belediye olarak bir spora, iki sanata önem veriyoruz. Şu an Payas’ın gençlerinin yarısı sporcu, yarısı da sanatçı. Zeki Müren şarkılarını bizlere sunduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. İskenderun Körfez Musiki Derneği Başkanı Mehmet Bülent Keske ise SODES ve DOĞAKA’nın işbirliğiyle oluşturulan projeyle saz, ud ve keman derslerinin ücretsiz vereceklerini söyledi. Başkan Keske konsere katkı sunan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a, Şampiyon Filtre sahibi Şahap Yılmaz’a ve Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve eşine teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.