Asi Medya Organizasyon farkıyla İskenderun’da “Levent Kırca” fırtınası

Asi Medya Organizasyon farkıyla İskenderun’da “Levent Kırca” fırtınasıAsi Medya Organizasyon Türkiye’de tiyatroda sayılı sanatçıları arasında yeralan Levent Kırca’yı İskenderun’lu tiyatroseverlerle buluşturdu. Levent Kırca yeni tiyatro oyunu ‘Azınlık ‘ ile unutulmaz bir gece yaşattı.Tiyatro severler Mustafa Yazıcı Devlet konservatuvarı salonunu doldurarak ustaya olan sevgilerini gösterdiler.
Başta Levent Kırca olmak üzere oyuncuların üstün bir performans sergilediği “Azınlık” isimli oyun seyirciden tam not aldı. Özellikle eser haricinde Kırcanın da meşhur yüz ifadelerini ve mimiklerini oyuna dahil etmesi, etkinliği daha da izlenebilir kıldı. Yine Kırcanın kendine has esprilerini oyun içerisinde kullanması, seyirciyi adeta kırdı, geçirdi.
Yaklaşık 2 saat süren oyunun sonunda usta tiyatro sanatçısı ve tecrübeli ekibi ayakta alkışlandı. Kırca yaptığı kısa konuşmasında, oyunlarına katılım gösterdikleri için tüm izleyicilere teşekkür etti. Kırca, Asi Medya Organizasyon firma sahibi Ali Sabahoğlu’nu sahneye davet ederek bu muhteşem organizasyonu gerçekleştirdiği için teşekkürlerini iletti.
Oyun seyirci tarafından hak ettiği ilgiyi gördü ve tam not aldı. Oyunun sonunda yorumlarını dile getiren bazı izleyiciler; “Harika bir oyundu. Yıllardır televizyon ekranlarında izlediğimiz Levent Kırca gibi büyük bir ustayı ilimizde görmek bizler heyecanlandırdı ve sevindirdi. Levent Kırca ve ekibi muhteşem bir performans ortaya koydular.

Önceki İçerikFutbol Şenliği’nin fikstürü çekildi
Sonraki İçerik“Dilerim, Suriye’de huzur hakim olur!”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.