“Oyuncularıma güveniyorum”

“Oyuncularıma güveniyorum”Spor Toto 2. Lig beyaz grup takımlarından İskenderun Demir Çelikspor, haftasonu sahasında yapacağı Tokatspor maçını kazanarak ilk 5 iddiasını devam ettirmek istiyor. İskenderun Demir Çelikspor ile Tokatspor karşılaşması Pazar saat 13:30’da 5 Temmuz Stadı’nda yapılacak.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, kırmızı-lacivert takımın çalışmalarını tam kadro sürdürdüğü belirtildi. Teknik Direktör Bülent Akan, ligin tamamlanmasına 10 hafta kaldığını, ilk 5 şansının devam ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
“Tüm maçlar gibi, Tokatspor maçını da önemsiyoruz. Rakiplerimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Bizim hedefimiz ilk 5’e girmek. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. Hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Tokatspor maçının jentilmence geçeceğini ve seyir zevki yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Maç sonunda gülen taraf olmak istiyoruz. Bu arada Gazi Osman Paşaspor maçında 4. sarı karttan dolayı cezalı duruma düşen Erhan Çatalçam dışında eksiğimiz bulunmuyor. Kadroda bulunan oyuncularımızın hepsine güveniyoruz. Taraftarımızda takımımıza destek vermesi için Pazar günü 5 Temmuz Stadı’na bekliyoruz.”

Önceki İçerikHatay Havaalanı bugün açılıyor
Sonraki İçerikROMANYALI EĞİTİMCİLER, KAYMAKAM ALİ İHSAN SU’YU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ..
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.