“Kadın ülkesinin vizyonudur”

“Kadın ülkesinin vizyonudur”AK Parti Kadın Kolları ve Yönetim Üyeleri, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’, çat kapı evleri ziyaret etti.
İskenderun AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı ve yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile düzenledikleri çat kapı, ev ve esnaf ziyaretlerinde yaşamın her noktasında kadınların yerini ne denli önemli olduğunun altını çizdi.
Ziyaretin devamında Nalcı şu açıklamada bulundu:
“Tüm bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz. Bugün ‘Dünya Kadınlar Günü’. Hayatımızın çiçeklerine yeter mi bir gün? Haksızlık olmaz mı, sadece bir günü onlara ayırmak? Bence her günü vermeli kadına, çünkü o anadır, yardır, evlattır. Her şeyimiz değil mi onlar? Bizim kadınımız bazen köy kokusudur Edirne’de, Ardahan’da, Kilis’te, bazen başaktır tarlasında berekettir, sofranın Leylası’dır. Bazen Kerem’in Aslı’sıdır. Bazen yanan aşktır mesela romanlara konu olan çiçektir. İnce, narin, zarif dalında nasırlı elleriyle işçidir örneğin fabrikalarda.. Ekmeğidir, ışığıdır obasının, kocasının, sütüdür bebesinin, ninnisidir. Rehberdir, bazen öğretmendir okulda, Vizyonudur ülkesinin, simgesidir çağdaşlığın bizim kadınımız.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.