‘Oyundan ve skordan memnunum’

‘Oyundan ve skordan memnunum’İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Bülent Akan, karşılaşmada göstermiş oldukları performansın önemli olduğunu ve 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirtti. Akan, maçın ardından basına yaptığı açıklamada, Diyarbakırspor’a karşı heyecanı yüksek bir maç oynadıklarını belirtti. Demirçelikspor’un da ilk 5’e girmek için mücadele ettiklerini ifade eden Akan, “Bu maça geçen hafta kendi sahasında kazanarak gelen Diyarbakırspor golü de bulunca daha da morallendi ve dirençleri arttı. Oyuncularımızın deneyimli olmasına karşın stres hepsini olumsuz etkiledi” dedi. Akan, her şeye rağmen futbolcuların yüreklerini ortaya koyarak mücadele ettiklerini ve sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
“Diyarbakırspor gibi genç ve çok koşan takımlara karşı özellikle 2.yarıda oynadığımız oyun önemliydi. Maçın başında bireysel bir hata sonucu 1-0 geriye düştüğümüz bir maçta 3-1’lik skorla galip gelmemiz bizi memnun etti.
3 puan aldığımız için mutluyuz. Oyuncularıma göstermiş oldukları performans ve galibiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Diğer takımların da kazanması önümüzdeki haftaları daha da önemli hale getirdi. En az hata yapan takımın Play-off’a kalacağını düşünüyorum.”

Önceki İçerik“Türkiye Cumhuriyeti komşuları ile iyi ilişkiler geliştirmek istiyor”
Sonraki İçerikSlovenya’nın Ankara Büyükelçisi Milan Jazbec İskenderun’da..
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.