Şampiyonluğu Kaymakam Su ile paylaştılar

Şampiyonluğu Kaymakam Su ile paylaştılarGeçtiğimiz günlerde Hatay genelinde yapılan basketbol turnuvasında Hatay Şampiyonu olan İkem Koleji örgencileri ve okul yöneticilerini İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su makamında ağırladı.
Yapılan turnuvada Hatay şampiyonluğunu İskenderun’a kazandıran İkem Koleji öğrencilerini kutlayan Kaymakam Su, “Sizlerin göstermiş olduğu bu başarı şehrimizin ismini sporda ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha tüm Hatay’a göstermiştir. İnşallah bundan sonra Türkiye’de isminizi duyacaktır. Sizler hem spor, hem de derslerle ilgileniyorsunuz. Sporla ilgilenen çocuklarımızın başarısı gerçekten daha fazla. Boş zamanlarınızda da yapacağınız ders çalışmaları sizleri daha da iyi yerlere getirecektir” diyerek tüm öğrencileri kutladı.
İkem Koleji öğrencilerini bu başarılarından dolayı Kaymakam Su, birer kitap hediye ederek zaman zaman okumalarını tavsiye etti.
Ziyarette Özel İkem Koleji adına söz alan Levent Yılmaz ise, “Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın moral ve motivasyonu daha da iyi olacaktır” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.