Yurtbay Seramik ‘DÖRT’ köşe

Yurtbay Seramik ‘DÖRT’ köşeYurtbay Seramik İskenderun halkının hizmetine girdi. Atatürk bulvarında hizmete giren Yurtbay Seramik’in açılışına İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yurtbay, inşaat sektörü temsilcileri, yeni işyerini hizmete açan Salih Yıldırım’ın dost ve akrabaları katıldı.
Atatürk Bulvarı üzerinde hizmete giren Yurtbay seramik’in açılışı öncesinde kısa bir konuşma gerçekleştiren İş yeri ortaklarından Eyüp Kaldırım, kente dördüncü hizmet yerini kazandırmalarından dolayı oldukça mutlu olduklarını belirtti. Yıldırım, açılışı onurlandıran herkese teşekkür etti.
Daha sonra konuşan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise, bölgemizde yapılan yatırımların insanlarımıza iş kapısı açtığın, bu nedenle yatırımcıların her zaman sahiplenilmesi gerektiğini belirtti. Dünyanın ekonomik krizle boğuştuğunu belirten Kaymakam Su, ülkemizde ise yatırımların devam ettiğini kaydederek, yeni işyerini İskenderun’a kazandıran girişimcilere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Kaymakam Su, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yurtbay ile birlikte kurdeleyi keserek, işyerini hizmete açtı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.