DP’de usta dönemi

DP’de usta dönemiDemokrat Parti İskenderun ilçe örgütünde kan değişimine gidildi. DP İskenderun İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Genel merkez tarafından atanarak çalışma başlattılar.
Yeni Başkan Ali Usta ve Yönetim Kurulu üyeleri parti binasında bir araya gelerek Partiyi tekrar ayağa kaldırmak için çalışacaklarını açıkladılar.
İlçe Başkanı Ali Usta, yaptı açıklamasında 1946 demokrat ülke ve millet menfaati birinci öncelikli olarak canla başla çalışacağımızı bilgilerinize sunarım. Ali usta yüce Türk milletinin hürriyeti aldığı 1960 darbesinde İskenderun da dünyaya geldim.
Aklımın erdiğinden buyana bakıyorum ülkenin kalkınması demokrat parti ruhu ile canlanmıştır.
Elektrik örümcek ağı gibi yollar, fabrikalar bacaları durmadan tütüyor. İnsanlarımız kendilerine çalışacak iş kapısı buldu. Bundan daha güzel nasıl mutlu olunur bizler çalışmalarımıza kaldığımız yerden daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz insanlarımızı ayırmadan yandaş kollayarak değil tüm haklımızı ayırmadan birlikte olacağımız söyleyerek bundan sonra yapacağımız çalışmalarda insanlarımız Demokrat partinin nasıl tekrar ayağa kalkacağını göreceklerdir dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.