“Yerel seçimlerde hayalimiz gerçekleşecek”

“Yerel seçimlerde hayalimiz gerçekleşecek”AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, basın mensuplarıyla sohbet ettiler.
Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte cemiyete gelen başkan Feriz, İGC Başkanı Şehmuz Aslan ve gazeteciler tarafından karşılandı.
Ziyarette konuşan Başkan Şehmuz Aslan, yeni göreve gelen yönetim kurulu üyelerini kutlayarak, “Ümit ediyoruz ki; İskenderun için hep birlikte çalışarak kentimizin kalkınmasını ve gelişmesini el birliği ile sağlayacağız. Burada AK Parti ilçe teşkilatına da büyük görevler düşüyor. Hükümetin nimetlerinden İskenderun’un faydalanması için gerekli çalışmaları yapmanızı bekliyoruz” dedi.
Daha sonra ise İskenderun ilçe Başkanı Uğur Feriz söz alarak, “Bizlerin tek hedefi var; insanımıza hizmet etmektir. Bu nedenle eski yönetimimiz ve şu andaki yönetim kurulu üyelerimiz İskenderun’un gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah en büyük hayalimiz ise, yapılacak olan yerel seçimlerde İskenderun Belediyesi’ni alarak artık iktidarın bir belediyesi yapmanın çabasındayız. Çünkü İskenderun bu konuda çok sıkıntı çekti. Bundan sonra hükümetimizin de gücünü İskenderun için kullanacağımız bilmenizi isteriz. Bu güne kadar ya biz kendimizi anlatamadık, ya da insanlarımız bizlere inanmadılar. Ancak bundan sonra daha çok çalışarak ve daha fazla kendimizi anlatarak bu İskenderun Belediyesi’ni almak için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız” diye konuştu.
Ziyaret daha sonra sohbet ortamında devam etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.