“Bu süreci sabırla aşacağız”

“Bu süreci sabırla aşacağız”AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı gençlik kolları yönetimi, Bayır Bucak Türkleri Derneği’ni ziyaret ederek, sıkıntılarını paylaştılar.
AK Parti İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Tayfur Ekizek, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bayır Bucak Türkleri Derneği’ne konuk oldu. Ziyarette konuşan Başkan Ekizek, Suriye devleti topraklarında yaşayan Bayır Bucak Derneği üyelerinin akrabalarının zor günler yaşadığını, dolayısıyla sıkıntılarını parti ilçe gençlik kolları yönetimi olarak paylaştıklarını belirtti. Ekizek, “ Bizler AK Parti İskenderun Gençlik Kolları olarak Bayır Bucak Türkleri Derneği aracılığı ile Suriye’de mağdur olan tüm kardeş halkımıza sabır ve şehit olanlara ise Allahtan rahmet diliyoruz. Bizler millet olarak tarihimiz boyunca kendi halkına zulmeden, kendi vatandaşını öldüren, bütün iradelere ve yönetimlere karşı tavrımızı her zaman aldık. Bundan sonrada millet olarak aynı zihniyetle hareket eden yönetimlere tavrımızı göstereceğiz” dedi.
Bayır Bucak Türkleri Dernek Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi ise, gençlik kollarının gösterdiği yaklaşıma teşekkür etti. Suriye’deki olayların kendilerini derinden üzdüğünü kaydeden Çiftçi, Türkmen köylerine Esad şiddet uyguluyor. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyoruz” ifadelerini kullandı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.