YEŞİLÇİMEN MÜSABAKALARLA ANILIYOR

YEŞİLÇİMEN MÜSABAKALARLA ANILIYORİskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Antrenörü Murat Kaptanoğlu, 2007 yılında aramızdan ayrılan antrenör Mustafa Barış Yeşilçimen adına bu yıl üçüncüsünü düzenleyecekleri anma müsabakasını gerçekleştireceklerini duyurdu.
Kaptanoğlu açıklamasında müsabakanın 17 Şubat 2012 Cuma günü saat 18:00 da İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılacağını söyledi.
Kaptanoğlu’nun açıklaması şöyle:
“Hatay Yüzme İl Temsilciliği 2012 Yüzme Faaliyet Programında yer alan ve geleneksel hale getirdiğimiz “3. Mustafa Barış Yeşilçimen Yüzme Müsabakası’na”, Hatay genelinden kulüpler ve isteyen bireysel sporcular da katılabilecektir. Müsabaka 50 metre mesafede ve serbest teknikte yapılacaktır. 2004-2005 doğumlu minik yüzücüler teşvik amaçlı 25 metre yüzeceklerdir. Müsabakaya 9 yaş ve üzeri yüzücüler katılabilecektir. Müsabakada dereceye giren sporculara madalya, kulüplere kupa verilecektir. Antrenörümüzü anma adına gerçekleştireceğimiz müsabakaya halkımız davetlidir. 3. Mustafa Barış Yeşilçimen Kulüpler Arası Yüzme Müsabakası’nı gerçekleştirmemize imkan sağlayan Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerine , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Emrullah Taşkın’a, İlçe Müdürü Sayın Turgay Erdoğan’a, Hatay Yüzme İl Temsilcisi Sayın Murat Şaydak’a teşekkür ederiz.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.