Şeyda Tosyalı’ya ‘Avukatlık’ cübbesi yakıştı!

Şeyda Tosyalı’ya ‘Avukatlık’ cübbesi yakıştı!
Şeyda Tosyalı

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ile eşi Sibel Tosyalı’nın, Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan kızları Şeyda Tosyalı gerçekleştirilen görkemli törenle avukatlık mesleğine adım attı. Oldukça gururlu ve heyecanlı olan Şeyda Tosyalı’nın avukatlık cübbesini kendisinin isteği üzerine annesi ve babası giydirdi.
İskenderun Adliyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törene İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve eşi, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Hatay Barosu Başkanı Av. Sinan Akgöl, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Tosyalı ve Ayhan Tosyalı, Tosyalı Holding CEO’su Suhat Korkmaz, Tosyalı Holding İhracat Direktörü Şerif Tosyalı, Tosyalı ailesinin değerli büyüğü Hacı Pervin Tosyalı, yakınları ve Şeyda Tosyalı’nın arkadaşları katıldı. Gelen konuklarını nezaket içinde karşılayan çiçeği burnunda avukat Şeyda Tosyalı’nın sevinci ve heyecanı görülmeye değerdi. Törende Hatay Barosu Başkanı Av. Sinan Akgöl, meslektaşları genç avukat Şeyda Tosyalı’yı aralarında görmekten büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Avukatlık Ruhsatını takdim etti. Halen yüksek lisans öğrencisi olan Şeyda Tosyalı daha sonra, Avukatlık andı içerek mesleğe başlayacak olmanın hazzını yaşadı. Duygu dolu anların da yaşandığı törende Şeyda Tosyalı’nın avukatlık cübbesini ise, büyük bir gururla babası Fuat Tosyalı ile annesi Sibel Tosyalı giydirdi. Tören sonunda İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Hatay Barosu Başkanı Sinan Akgöl başta olmak üzere Tosyalı ailesinin bireyleri çiçeği burnunda avukat Şeyda Tosyalı’yı kutlayarak mesleğinde başarılar dilediler.

Şeyda Tosyalı’ya ‘Avukatlık’ cübbesi yakıştı!

Şeyda Tosyalı’ya ‘Avukatlık’ cübbesi yakıştı!

Şeyda Tosyalı’ya ‘Avukatlık’ cübbesi yakıştı!

Önceki İçerikDeprem gerçeği İskenderun’da enine boyuna masaya yatırıldı…
Sonraki İçerikBocce sporu büyük ilgi gördü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.