İskenderun İnşaat Mühendisleri Odasında Yolsuzluk

İskenderun İnşaat Mühendisleri Odası Yönetimi şaşkın..

İMO’da ‘yolsuzluk’ depremi!

İskenderun İnşaat Mühendisleri Odasında Yolsuzlukİskenderun İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Yönetimi, oda sekreteri D.C.’nin ‘yolsuzluk’ depremini yaşıyor. Yılda 3 kez genel merkezin yaptığı denetimlerden teşekkür alan İnşaat Mühendisleri Odası, oda sekreteri D.C.’nin hesapta usulsüzlük yaptığını ortaya çıkardı.
Yaklaşık 5 yıldır odada görev yapan D.C.’nin yüksek meblağda hesaptan para kaçırdığı iddia edildi. D.C.’nin sahte bir hesap defteriyle çıkış yaptığı para miktarını kendi hesabına geçirdiği ileri sürüldü. D.C.’nin olayın ortaya çıkmasının ardından polise gidip teslim olduğu ve ifadesinde ‘pişmanım’ deyip, yolsuzluğu kabul ettiği öğrenildi.
İMO yönetimi halen olayın şokunu yaşarken, “D.C. güvendiğimiz bir çalışanımızdı. Nasıl yaptı, niye yaptı anlamış değiliz. Allah ıslah etsin. Çok üzüldük. Polis olayı çok yönlü araştırıyor. Olayın perde arkasında başka kişiler de varsa şayet, en geç yakında ortaya çıkacağından şüphemiz yok” şeklinde görüş bildirdiler.
Polis soruşturmayı sürdürüyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.