VERGİCİLİKDE YENİ BİR DÖNEM..

VERGİCİLİKDE YENİ BİR DÖNEM..ALİ RIZA TATAR ATANDI
Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Ali Rıza Tatar Hatay Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığına atanması vergi camiası tarafından büyük sevinçle karşılandı.
Genç, dinamik, başarılı çalışmalara imza atan ve özellikle Hatay Vergi Dairesi Başkanlığının başarılı grup müdürlerinden vergi camiası ve mükelleflerin sevilen ismi Ali Rıza Tatar öncelikle mükellef haklarının korunması, şikâyetlerinin değerlendirilmesi ve mükellef ile ilişkilerin karşılıklı güven esasına dayanması konusunda gerekli tedbirleri almak ve uygulamak olduğunu belirterek, yeni görevine başladı.

ALİ RIZA TATAR KİMDİR?
1973 yılında Malatya’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 1995 yılında mezun olup, 1997 yılında Ankara’da Vergi Denetmen Yardımcısı olarak göreve başladı. Vergi Denetmeni olarak Adıyaman ve Mersin İllerinde görev yaptı.

07.06.2007 tarihinden itibaren vekâleten yürüttüğü Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı Gelir İdaresi Grup Müdürlüğü görevine, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın 14.05.2008 tarihli onayı ile asaleten atanmış, evli ve üç çocuk babasıdır.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.