Prime Mall Antakya AVM’de Klasik Bale Resitali

Prime Mall Antakya AVM’de Klasik Bale ResitaliPrime Mall Antakya AVM’de birbirinden farklı kültür ve sanat etkinlikleri aralıksız devam ediyor.
Her türlü sanatsal, kültürel ve sosyal çalışmayı ziyaretçilerine tanıtan ve bu çalışmaları yapanlarla ziyaretçilerini buluşturan Prime Mall Antakya, Oluşum Müzik Merkezi Bale Grubu’nun gösterisine ev sahipliği yaptı.
Her biri sanat kültürü almış, özgüveni olan, çağdaş ve aydınlık bireyleri yetiştirmek felsefesiyle hareket eden Oluşum Müzik Merkezi, her yıl yapılan “Klasik Bale Resitali”ni Prime Mall Antakya AVM’de sergileyerek izleyenleri büyüledi. Klasik bale eğitimi alan öğrenciler, sundukları bale gösterisi ile velilerine unutulmaz bir görsel şölen yaşattılar. Öğretmenleri Anna Diner ile hazırlanan öğrenciler koreografi, müzik, ışık ve kostümleriyle de yoğun alkış topladı.
Kendini Antakya’daki yetenekli çocukların eğitimi ve kendilerini ispatlaması için özveriyle çalışmaya adayan Anna Diner, en büyük mutluluğunun öğrencilerinin başarılarına hep birlikte tanık olmak olduğunu söyledi.

Önceki İçerikHatay’a yaptıkları katkılardan dolayı basına teşekkür ediyorum
Sonraki İçerik10 Ocak!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.