Emekliler faizsiz kredi çekebilecek

Emekliler faizsiz kredi çekebilecekİskenderun İşçi emeklileri ile Denizbank arasında imzalanan protokol ile emekliler artık faizsiz kredi kullanabilecekler. Genel merkez nezdinde gerçekleştirilen protokolün ardından İskenderun Denizbank Müdürü Hakan Çalışkantürk, banka personeli ile birlikte işçi Emeklileri Derneği’ni ziyaret ederek imzalanan protokolle ilgili geniş bilgi verdi.
Emeklilerin zor şartlar altından yaşamını sürdürdüklerini belirten Başkan emekliler Derneği Başkanı Mustafa Uyan, genel merkezleri ile Denizbank arasında imzalanan protokolün ardından isteyen emeklilerin buradan faizsiz kredi çekeceğini açıkladı. Denizbank İskenderun Şube Müdürü Hakan Çalışkantürk ise, emeklilerle ilgili çalışmalarının olduğunu belirttiği konuşmasında şu anda emeklilerin maaşlarını Denizbank’tan çekmeleri durumda 10 ay vadeli ve aylık 100 TL ödemeli kredi vereceklerini açıkladı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.