Belen 2017-2018 Yılı İlköğretim Haftası Açılış Töreni

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası dolayısı ile İssume Anaokulunda saat 10:00’da düzenlenen açılış etkinliğine, Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, siyasi parti temsilcileri ve okul müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Okul Müdürü BAL konuşmasında; “2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına hep birlikte heyecanla, azim ve sevinçle başlıyoruz. Hepimizin temel vurgusu eğitim, öğrenme ve öğretmedir. İnsanlığın en önemli vasfı eğitimdir. Öğrenme belli bir zaman dilimiyle sınırlamayacağı gibi ömür boyu bir ihtiyaçtır. Eğitimli kişiler günlük hayatta da daha nitelikli kişiler olurlar. Okulumuzun amacı bilgiyi aktarmak değil, bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bulabilen, paylaşabilen, özgüvenli nesiller yetiştirmektir. Bu dileklerle hepimizin İlköğretim haftasını kutluyorum.” Dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir ŞAHAN günün anlam ve önemini içeren konuşmasında;
“Sevgili Öğrenciler; Evinizden sonra değerli vakitlerinizi ayıracağınız yuvanız açıldı. Yuvanızda siz istemeseniz de saatler, günler, yıllar çabucak gelip geçecektir. Önemli olan saatleri, günleri ve yılları lehinize işletebilmektir. ”Hedefim güneş, ıskalarsam yıldızlardayım” diyebilmelisiniz. Geleceğin özgür ve kalkınmış Türkiye’sini yaratacak olan sizlerin okul öncesinden başlayarak tüm eğitim sürecinizde başarıdan başarıya koşan bireyler olarak yetişmeniz en büyük arzumuzdur.
Sayın Veliler; Bize emanet ettiğiniz, canınızdan çok sevdiğiniz sevgili yavrularınızı bu çatı altında hiçbir ayrım gözetmeksizin eğitmeyi amaç edindik. Yüreğimizdeki sevgiyi, belleğimizdeki bilgiyi, kişiliğimizdeki çizgiyi onlarla paylaşacağız. Bu anlayış ve kararlılıkla beynini, gönlünü, yüreğini, emeğini ve yıllarını eğitime adamış eli öpülesi öğretmenlerime zor fakat kutsal görevlerinde başarılar diliyorum.
Belen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2017 2018 yılına da en iyi şekilde başlamak için taşıma, yemek, kömür ihaleleri, ücretli öğretmen görevlendirmeleri, yönetici görevlendirmeleri, okulların bakım onarım ve temizliklerini yaparak sorunsuz bir şekilde eğitim öğretime başladık.
2017-2018 Eğitim ve öğretim yılının ilçemize, ülkemize ,insanlığa hayırlı olması dileğimle saygı ve sevgiler sunuyorum.” Dedi.
Belen 2017-2018 Yılı İlköğretim Haftası Açılış Töreni Belen 2017-2018 Yılı İlköğretim Haftası Açılış Töreni Belen 2017-2018 Yılı İlköğretim Haftası Açılış Töreni

Önceki İçerikKARA, DENİZ VHAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIKLARI 2017 YILI UZMAN ERBAŞ BAŞVURULARI
Sonraki İçerikİSKENDERUN BELEDİYESİNİN SAĞLIK HİZMETİNE YOĞUN İLGİ
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.