‘Masal’ tadında eğlendiler

‘Masal’ tadında eğlendilerİskenderun’da okul öncesi eğitim veren Masal Kreş, öğrencilerine masal tadında bir gün geçirdi. Öğretmenleri nezaretinde Primemall Alışveriş Merkezi’ne giden öğrenciler burada eğlenmenin tadına vardılar.
Masal Kreş kurucusu ve yöneticisi Berna Kayır, öğrencileriyle beraber dün farklı bir etkinliğe imza attı. Eğitimin yanı sıra sosyal aktivitelere de yer veren Masal Kreş, bu sayede öğrencilerin çok yönlü yetişmesinin alt yapısını oluşturuyor.
Masal Kreş kurucusu ve yöneticisi Berna Kayır ve birbirinden değerli öğretmenleriyle Primemall Alışveriş Merkezi’ne giden öğrenciler kendi yaptıkları pizzaları afiyetle yediler. Öğretmenlerinin verdikleri tüm kurallara riayet eden miniklerin birbirlerine bağlılıkları da görülmeye değerdi. Hem gezip, hem de eğlenerek renkli bir gün geçirmenin keyfini yaşayan Masal Kreş’teki minik ellerin özellikle pizza yaparken sergiledikleri el becerileri de ne kadar önemli bir eğitim aldıklarının en büyük göstergesi oldu. Bu arada öğrencilerin aldıkları bu eğitimin baş mimarları öğretmenler de öğrencilerine böylesi farklı bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadılar.
Masal Kreş kurucusu ve sahibi Berna Kayır, masal kreş olarak eğitim öğretime verdikleri ağırlık kadar dış gezilere de önem verdiklerini kaydetti. Kayır, Çocukların kendilerine olan öz güvenlerini en üst seviyelere çıkarmak adına sürekli bu tür geziler düzenliyoruz. Düzenlemeye de devam edeceğiz. Onlar çok eğleniyorlar. Bizde onlar gibi eğlenerek öğrenmenin tadına masal kreş farkıyla varıyoruz” diye konuştu.
Öğrenciler ise, hem öğretmenlerini hem de Masal Kreş’i çok sevdiklerini, burada her şeyi öğrendiklerini dile getirdiler. Öğrenciler kendilerine bu geziyi düzenleyen öğretmenlerine teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.