Yusuf Civelek Mühendislik Fakültesi’ni ziyaret etti

Yusuf Civelek Mühendislik Fakültesi’ni ziyaret ettiMKÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ertuğrul Baltacıoğlu, Dekan Yardımcısı Prof.Dr.Ali Osman Atahan, Yardımcı Doç.Dr. Esen Yıldırım ve Fakülte Sekreteri Nurten Çelik tarafından karşılanan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, öğrencilerin isteklerini dinledi ve sohbet etti.
MKÜ Yemek Salonu’nda, hocalar ve öğrencilerle yemekte bir araya gelen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Öğrenciler, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in eğitime ve öğrencilere verdiği önem ve destek nedeniyle teşekkür etti.
Kendisinin de memleketinden uzakta eğitim görmesi nedeniyle öğrencileri anladığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun çok güzel bir şehir. Havası da soğuk değil” dedi.
Ulaşım sorununun trafik master planıyla bilimsel olarak çözüleceğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, şehrin anayasası olan imar planı yapılacağını kaydetti.
Şehri yaşayan organizmaya benzeten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çalışmalara önce altyapıdan ve aciliyet arzeden projelerle başlandığını söyledi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Kadınlarımızı ve gençlerimizi önemsiyoruz. Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezinin ikincisini açtık. Gençlerimiz için spor tesisleri yapıyoruz. Buz pateni ve tenis kortu yapımı sürüyor. Kültür, sanat ve sportif etkinlikler düzenliyoruz” dedi.
Güneş arabası takımı projesi ile, TÜBİTAK Formula-G etkinliklerinde yer almayı amaçlayan MKÜ Mekatronik Kulübü öğrencileriyle de bir araya gelen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi mirası bilim ve akıldır. Siz madem bilim yapıyorsunuz, ben de her zaman yanınızdayım” dedi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, MKÜ’lü öğrencilerle langırt da oynadı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.