“Sevgi”yle karşılanıp trafik eğitimi aldılar

“Sevgi”yle karşılanıp trafik eğitimi aldılarİskenderun’da hizmete girecek olan Ovalı Ford Oto, açılış öncesinde kapılarını Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri çocuklarına açarak, miniklere trafik eğitimi verdi. Eğitmenleriyle birlikte

Ovalı Ford Oto’ya gelen minik çocuklara, burada çizgi roman kahramanı Süperman giyimli eğitmen tarafından trafik eğitimi verildi. Yeni araçları gören ve burada görevliler tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan minik çocuklar ise daha sonra mini piste alınarak eğitime tabi tutuldu. Eğitim sonrasında tüm çocuklara trafik eğitimi sertifikası verilecek. Ziyaretle ilgili haber ekibimize açıklama yapan Ovalı Ford Servis Müdürü Mehmet Durgun, “Çocuklarımızı ‘neşeli günler’ adı altında buraya davet ettik ve çeşitle etkinlikler düzenledik. Çocuklara mini bir trafik eğitimi verdik. Eğitim sonunda sertifika verilecek. Bu sertifika gelecekte kendilerine hatıra olarak kalacak” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.