Futbolcular antrenmana çıkmıyor, para bekliyor

Futbolcular antrenmana çıkmıyor, para bekliyor3. Lig’de kentimizi temsil eden İskenderunspor grubunda iyi bir yerde olmasına rağmen parasızlıktan kırılma noktasına geldi. Sezon öncesinde maddi sıkıntılarla boğuşan İskenderunspor, sezon başından bu yana para olmamasına rağmen mücadelesini inatla sürdürüyor. Grubun bir çok takımı ise birkaç trilyon harcayarak iyi bir kadro kurarken, İskenderunspor’da ise 500 milyarlık bir bütçe ile yola devam edilmeye çalışılıyor. İskenderun’da bulunan bir çok kişinin takıma sahip çıkmamasından ve futbolcuların da alacaklarının ödenmemesinden dolayı iki gündür futbolcular antrenmanlara çıkmıyor.
Grup lideri ile arasında 5 puan bulanan İskenderunspor, Pazar günü grup ikincisi Batman Petrolspor ile oynayacak ve bu maçı kazanması durumunda ikinci olarak yoluna devam edecekti. Ancak paralarını alamayan futbolcular iki gündür antrenmanlara bile çıkmıyor. İskenderunspor için hayati önemi taşıyan bu olay, takımı küme düşmesi ile karşı karşıya bırakabilir. Kentin iş dünyası ve belediye tarafından yapılacak olan desteklerin acilen gelmemesi durumunda 10 yıl sonra tekrar profesyonel lige çıkan İskenderunspor, tekrar tarihe gömülerek profesyonel lig defterini kapatacak. Yönetim ise kara kara düşünüyor ve para arama derdine düşmüş vaziyette. Ancak konuyla ilgili hiç kimsenin yapacağı bir şeyin olmadığı görülüyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.