“Münasebetsiz” Asi Medya farkıyla İskenderun’da

Kurulduğu günden bu yana , Kültür Sanat etkinliklerinde önemli organizasyonlara imza atan, Asi Medya Organizasyon , Donkişot Tiyatro tarafından sahnelenen Francis Veber’n L’emmerdeur ‘ MÜNASEBETSİZ ‘ adlı oyunu İskenderun’lu sanatseverlerle buluşturuyor. Komedi , 2 perdelik oyun 26 KASIM 2011 Cumartesi Saat 20: 00 ‘da M.K.Ü Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı’nda sahnelecek. Detaylı bilgiyi sanatseverler http://www.facebook.com/asimedya sayfasından öğrenebilirler.
“Münasebetsiz” Asi Medya farkıyla İskenderun’da

Yazan : Franz Veber
Yöneten: Çetin Akcan

Oyuncular : Zafer Algöz, Melih Ekener,
Seda Akman , Hidayet Erdinç
Kerem Fırtına , Erkan Pekbay

Usta yönetmen Çetin Akcan tarafından sahnelenen oyun, Devlet Tiyatrosu sanatçısı İsmail Dümbüllü ödüllü oyuncu Zafer Algöz, Münasebetsiz oyunuyla tiyatroya “merhaba” diyecek olan Seda Akman, sinema ve tiyatro izleyicisinin yakında tanıdığı Melih Ekener, Kurtlar Vadisi dizisinde yarattığı Şevko karakteri ile tanıdığımız Devlet Tiyatrosu sanatçısı yönetmen Hidayet Erdinç, yine Kurtlar Vadisinin sevilen oyuncusu Kerem Fırtına ve genç oyuncu Erkan Pekbay ile perde açıyor.

Yönetmen Çetin Akcan oyunu bir soru cümlesi ile şöyle anlatıyor: “Önemli bir iş için bir otele yerleşseniz ve de yan odadaki müşteri intihar girişiminde bulunsa, kendi işinizi bir an önce bitirip otelden ayrılmak zorunda olduğunuz için yardım elinizi uzatsanız, sonunda da hayatını kurtardığınız kişi sizin hayatınızı karartsa. Ne Yapardınız?”
Savaş Mah. Ş.pamir Cad. Palmiye İşhanı K:3 No: 34 İSKENDERUN TEL: 613 65 66

Önceki İçerikCesur yürekler!
Sonraki İçerikEngelliler rakibini farklı mağlup etti: 99-43
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.