AK Parti’de birlik ve beraberlik rüzgarı esti

AK Parti’de birlik ve beraberlik rüzgarı estiAK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik hakimdi. AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, ülkemizin her sene daha önemli mesafeler kat ettiğini belirterek bayramın mutluluk ve huzur getirmesini diledi.
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nda bayramın 2. günü düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Bekbele Belediye Başkanı Bestami Bilgili, Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, parti ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte partili vatandaşlar katıldı.
Birlik ve beraberliğin hakim olduğu bayramlaşma töreninde ilk olarak konuşan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, bayrama huzurlu girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Bayramların birlik ve beraberliğin daha da pekiştiği müstesna günler olduğunu belirten Başkan Kurşun, tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutladı.
Daha sonra çevre belde başkanları adına açıklama yapan Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Türkiye’nin acı dolu günler geçirmesinin ardından ülke halkının her zaman birlik ve beraberlik içinde kenetlendiğini ifade etti. Türk halkının zor günlerde kenetlendiğinin altını çizen Başkan Özer, tüm vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramı’nı kutlayarak hayırlara vesile olmasını diledi.
Bayramlaşma töreninde son olarak söz alan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenin hazzını yaşadıklarını belirtti. Ülke olarak tüm zorlukların üstesinde gelebilecek bir güce sahip olduğumuzun altını çizen Milletvekili Karasayar, “Türkiye Başbakanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun ekibi sayesinde göreve geldiğinden bu güne kadar, büyük çaba ve gayret göstererek ekonomisi en güçlü devletler arasına sokmayı başardı. Tabii bunda siz değerli halkımızın bize verdiği destek çok önemli. Sizlerin bize güveni sayesinde Türkiye artık daha da güçlü bir konuma geldi. İnşallah bundan sonra da vereceğiniz desteklerinizle ülkemizi daha ileri seviyelere çıkaracağız. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, ilçe başkanı Musa Kurşun ve belediye başkanları partililerle tek tek bayramlaştılar.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.