Ticaret Borsası’ndan eğitime destek

Ticaret Borsası’ndan eğitime destekİskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Karahüseyinli, Nergizlik, Kozaklı, Kurtbağı ve Kışla köyü okullarına kırtasiye ve projeksiyon yardımı gerçekleştirdi. Bu kapsamda Karahüseyinli Köyü İlköğretim Okulu Müdürü İdris Kaya ve öğrenciler, İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu’nu ziyaret ederek, yapmış oldukları destekten dolayı Vayisoğlu’na teşekkür ettiler. Konuklarını kapıda karşılayan Vayisoğlu, öğrencileri karşısında görünce oldukça duygulandı.
Ziyarette konuşan Karahüseyinli İlköğretim Okulu Müdürü İdris Kaya, “Okulumuza katkı sağlayan İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu’na teşekkür ziyareti yapmak istedik. Şehir merkezindeki okullarla bizim okulun bir farkı kalmadı. Dört sınıfa projeksiyon cihazı takılmasının yanı sıra, kırtasiye yardımı da gerçekleştirildi. Sayın Vayisoğlu’na ve Ticaret Borsası’na çok teşekkür ediyorum. Okulumuz öğrencilerine ciddi anlamda sahip çıktılar. Öğrencilerimizin yüzü gülüyor. Allah kendilerinden razı olsun” dedi.
Daha sonra söz alan Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu ise “Sizlerin yapmış olduğu bu ziyaret gerçekten beni çok duygulandırdı. Ticaret Borsası olarak Karahüseyinli gibi köy ve şehir okullarının birçoğuna yardım yaptık. Onların sıkıntılarını ve eksikliklerini giderdik. Eğitim ve çocuklarımız bizler için çok önemli. İnşallah bu yapmış olduğumuz yardımların karşılığını çocuklarımız başarılarıyla verirler” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Okul Müdürü İdris Kaya tarafından Vayisoğlu’na teşekkür plaketi verildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.