Samet Aybaba Nardüzü’nde

Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu’yu ziyaret eden ünlü teknik adam Aybaba, belediye spor kompleksine hayranlığını dile getirdi:

“Nardüzü Belediye Spor Kompleksi harikulade”

Samet Aybaba Nardüzü’ndeTürk sporunun önemli isimlerinden Samet Aybaba, memleketi İskenderun’da dostlarıyla hasret giderdi. TÜRFAD Hatay Şube Başkanı Ömer Baysal ve eski futbolcu Ümit Payaslı ile birlikte Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu’yu ziyaret eden teknik adam Samet Aybaba, dostlarıyla spor üzerine sohbet etti. Çocukluktan bu yana arkadaş olan Samet Aybaba ve Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, Türk sporunun geldiği noktayı değerlendirdi.
Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, kendisini ziyarete gelen teknik direktör Samet Aybaba’ya teşekkür etti ve Aybaba’nın Türk sporuna önemli hizmetlerde bulunduğuna dikkat çekti. Aybaba ise “İskenderun’da ailemi ve dostlarımı görmeye geldim. Belediye Başkanımız Mehmet Yolcu’yla da bir araya gelmek istedim. Başkan Yolcu’nun FIFA standartlarında yaptırdığı belediye spor tesisi harikulade. Bu tür tesislerin İskenderun şehir merkezinde de yapılması lazım” diye konuştu. Ziyaret sohbet ortamında sürdü.

Önceki İçerikTürkmen Köyleri Derneği’nden Kaymakam Su’ya ziyaret
Sonraki İçerikDemir çelik sektörüne taze kan
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.