Yaralı pelikan tedavi edildi

Yaralı pelikan tedavi edildiİskenderun Belediyesi Hayvan Rehabilite ve Tedavi Merkezi’ne getirilen yaralı pelikan tedavi edildi. Belediye Hayvan Rehabilite ve Tedavi Merkezi’ne kanadından yaralı olarak getirilen pelikan, Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Veteriner Hekim Fevzi Özkan’ın da katıldığı operasyon sonucunda tekrar uçabilecek duruma geldi. Konuyla ilgili bilgi veren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü veteriner hekim Fevzi Özkan, İskenderun’un göçmen kuşların göç yollarının önemli kavşaklarından biri olduğunu anımsatarak, İskenderun üzerinden geçerken hastalanan veya bir şekilde travmaya uğrayıp uçamayacak hale gelen göçmen kuşların vatandaşlar tarafından ya da denizde balıkçılar tarafından bulunarak, zaman zaman İskenderun Belediyesi Hayvan Rehabilite ve Tedavi Merkezi’ne getirildiğini söyledi.
Veteriner Hekim Fevzi Özkan, “Belediyemiz Hayvan Rehabilite ve Tedavi Merkezi’ne getirilen uçamayacak durumdaki göçmen kuşlara, olanaklar ölçüsünde bu sağlık hizmeti verilmektedir” dedi.

Önceki İçerikKonut alırken depreme dayanıklılığını araştırın
Sonraki İçerikİskenderun’dan depremzedelere 3 TIR dolusu malzeme
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.