Cumhuriyet’i sonsuza dek koruyacağız

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su:

“Cumhuriyet’i sonsuza dek koruyacağız”

Cumhuriyet’i sonsuza dek koruyacağızİskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, yaklaşan Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kaymakam Su mesajında, “Cumhuriyet; ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğünün, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olmanın ve demokrasi içerisinde kardeşçe ve barış içinde yaşamanın en temel öğesidir” diyerek, şu görüşlere yer verdi:
“Cumhuriyetimizin 88’inci yılında; Milletçe geçmişten günümüze sahip olduğumuz tüm değerlerimizle geleceğe emin adımlarla yürümenin ve güvenle bakmanın onur ve kıvancını yaşıyoruz. Bu güven ve onurla, milletçe sahip olduğumuz birlik ve dirliğimizi sevgi, saygı ve dayanışma içerisinde sonsuza dek koruyarak, Ülkemizi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkartmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti’nin 88’inci kuruluş yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın “Cumhuriyet Bayramı”nı içten dileklerimle kutluyorum.”

Önceki İçerikDepremi yaşadılar
Sonraki İçerikİskenderun yatırımcının gözbebeği olacak
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.