İdçspor’a yapılan saldırıya Malatyaspor’dan kınama

İDÇSPOR’A YAPILAN SALDIRIYA MALATYASPOR’DAN KINAMA

İdçspor’a yapılan saldırıya Malatyaspor’dan kınamaGeçtiğimiz Pazar günü Malataya İnönü Stadı’nda yapılan Yeni MalatyaSpor İskenderun Demirçelik Spor müsabakası sonrasında kulüp ve taraftar otobüsüne yapılan saldırı nedeniyle Malatyaspor kulüp yöneticileri ‘kınama’ mesajı yayınladılar. Kulüp Başkanı Emin Katipoğlu’nun yönetim adına yaptığı açıklama şöyle:
“Saldırıdan ötürü duymuş olduğumuz üzüntüye belirtmek isteriz. Kendisini taraftar olduğunu zanneden 3 veya 5 kişinin yapmış olduğu bu saldırı sonrası Malatya emniyet güçleri geniş kapsamalı bir araştırma yaptığını bilerek, en yakın zamanda olayın fainlerinin bulunup cezalandırılmasını yürekten temenni ediyoruz. Bu yaşanan talihsiz olaylar Yeni Malatyaspor ile İskenderun Demirçelikspor’un dostluğuna asla gölge düşürmez. Bir daha böyle istenmeyen olayların yaşanmamasını umut ediyor, 2011-2012 futbol sezonunda kulübünüze başarılar diliyorum.”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.