41 kere Maşallah!

41 kere Maşallah!İskenderun Demir-Çelik Fabrikaları kuruluşunun 41. yıl dönümünü çalışanları ile kutladı.
İsdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törende, 41. yılında İsdemir’i anlatan fragman davetlilere izlettirildi. Törende ilk olarak söz alan Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Cengiz Gül, İsdemir’in Cumhuriyet fabrikaları olduğunu belirterek, çalışanın ve emekçinin alınteri ile İsdemir’in bir dünya şirketi olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.
Ardından söz alan İsdemir Genel Müdürü İsmail Akçakmak ise, İsdemir olarak sadece kazanç yatırımı değil çevreyi de düşündüklerini ve önce insan sağlığı, karşılıklı sevgi saygıyı hedef aldıklarını belirterek, “Uzun yıllar Rusların yaptığı teknoloji ile hizmet veren İsdemir son yıllarda yaptığı teknolojik yatırımlarla dünya şirketi olma yolunda hızla ilerlemektedir. İsdemir yaptığı yatırımlarla bölgenin çehresini değiştirmeye devam etmektedir. Önce insan ve can güvenliği diyoruz ve her zaman işçimizin hakkını veriyoruz. Dürüstlük ve şeffaflıktan yanayız. Müşterilerimize kaliteli hizmet, çevreye karşı duyarlı bir anlayış sergiliyoruz. 222 milyon dolar çevre yatırımı yaptık. Çelik ile çiçeğin yan yana barınabileceğini hep beraber görüyoruz ve bu yönde çalışmalar yapıyoruz”dedi. Yapılan konuşmaların ardından İsdemir’de emeği geçen müdür ve çalışanlarına plaket ve çeşitle hediyeler verildi. Tören sonrasında İsdemir tarafından geleneksel hale getirilen halat çekme yarışları yapıldı. Kıyasıya çekişmelere sahne olan halat çekme yarışı sonrasında Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Cengiz Gül ve İsdemir Genel Müdürü İsmail Akçakmak yarışmacılara madalya ve kupa takdim ettiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.