Uğur Ateş AKİB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildi

AKİB ‘ATEŞ’ gibi

Uğur Ateş AKİB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildiBölgemizin sevilen, başarılı iş adamlarından Alp Ateş Gübre Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ateş, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Kimyevi Maddeler (AKİB) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildi. Ateş’in böylesi önemli bir göreve getirilmesi bölgemiz açısından bir şans niteliği taşırken, iş dünyası tarafından da mutlulukla karşılandı.
Antalya, Konya, Karaman, Kayseri, Niğde, Nevşehir, Mersin, Adana, Osmaniye ve Hatay illerini kapsayan AKİB, oldukça önemli bir misyonu üstleniyor.
Şişecam, Seçil Plastik, Gemi madeni yağlar, İsdemir ve beyaz kağıt gibi Türkiye’nin önemli firmalarının yer aldığı Akdeniz İhracatçı Birlikleri Kimyevi Maddeler Ekonomi Bakanlığı’na bağlı olarak görev yaparken, Tüpraş, Petlas, Soda Sanayi, Sabancı Holding gibi firmalar Akdeniz İhracatçı Birlikleri Kimyevi Maddelerin yönetiminde yer alıyor.
Böylesi önemli birliğin yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Uğur Ateş, yapacağı faaliyetlere kararlılığını, azmini ve çalışkanlığını da ekleyerek AKİB’in bayrağını en üst seviyelere kadar çıkaracak. Bölgemizde gerek ülke ekonomisine katkı, gerekse istihdam alanında önemli bir rol üstlenen, hayırseverlik yönüyle de vatandaşlarımızın takdirini toplayan Uğur Ateş, ülkenin kalkınması için de elinden gelen çabayı sarf ediyor. Uğur Ateş, üstlendiği bu önemli görevlerle birlikte İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’nı da başarıyla yürütüyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.