Bir şehit daha..

Ey kalleşler, unutmayın!
Ermanlar ölmez..

Bir şehit daha..Diyarbakır’daki Yunus Timi’ne düzenlenen saldırıda yaralanan polis memuru Erman Tosun’un da şehit olduğu bildirildi. Şehit polis memleketi Hatay’da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Törende terörü lanet eden yakınları, “Ermanlar ölmez’ diye haykırdı.
Diyarbakır’da önceki gün PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen ve polis memuru Mehmet Emin Çakır’ın şehit olduğu saldırıda ağır yaralanan polis memuru 27 yaşındaki Erman Tosun da tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Hain saldırıda şehit sayısı 2’ye yükseldi.
Önceki gün gece fenalaşan ve kan aranan Tosun için silah arkadaşları seferber olup kan vermek için sabaha kadar sıraya girdi, ancak Tosun yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Polis memuru Tosun için bugün saat 16.00’da Diyarbakır’da Vali Ünal Erkan Hava filo amirliğinde tören yapılacağı bildirildi. Şehit polis memleketi Hatay’da toprağa verildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.