Yelken yarışları heyecanı başlıyor

Yelken yarışları heyecanı başlıyorTürkiye Yelken Federasyonu 5. bölge 2. ayak yelken yarışları İskenderun’da start alıyor.
İskenderun Yelken Kulübü’nde bir araya gelen İlçe Spor ve Gençlik Müdürü Turgay Erdoğan, İskenderun Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Kaptanı Meriç Özkaya, Yelken Federasyonu milli hakemi Celal İlkul, Yelken Kulübü antrenörü Gökhan Durkal, yarışlarla ilgili toplantı düzenledi. Yarışlara Trabzon, Kocaeli, Balıkesir, İzmir ve İskenderun olmak üzere toplam 5 bölgede ve optimist ile laser radial ve laser 4. 7 sınıflara açık olarak yapılacağını söyleyen Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Kaptanı Meriç Özkaya, “Yapılacak yelken yarışları 65 optimist, 40 laser, 16 hakem ve 11 idareci ile gerçekleşecek. Kulüp olarak, İskenderun’u Türkiye’de temsil edecek sporcular yetiştirmenin mücadelesini veriyoruz. Yelken sporu ilgiye muhtaç bir spordur. Seyircisi pek yok ve sadece bilenler bu sporla ilgilenmekte. Bizim odak noktamız, yelken sporunu İskenderun’da geliştirmek ve sevdirmektir. Bu bağlamda İskenderun’u temsil edecek yelkencileri yetiştirmek en büyük projemizdir” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.