Eren Polat Dr. Yusuf H. Civelek’e teşekkür etti

Eren Polat  Dr. Yusuf H. Civelek’e teşekkür ettiTRT-1’de Yıldızım Sensin yarışmasında kentimizi temsil eden ve 2. olan Eren Polat, Belediye Başkanı Dr. Yusuf  Civelek ’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ziyarete babası Yaşar Polat ile birlikte gelen Eren Polat, yarışma boyunca Belediye Başkanı’nın gösterdiği yakın ilgi ve destek nedeniyle teşekkür etti.
Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’e bir buket çiçek veren Eren Polat, “Sizlerin desteğiyle buralara geldim. Desteğinizi, elinizi sırtımdan çekmediniz. En çok beni mutlu eden arkamda böyle büyük ve beni seven bir ailemin olması. Büyük bir çaba sarfettiniz benim için. Ben de o çabaya ve sizlere layık olmaya çalıştım. Türkülerimi söyledim. Sanırım buradan çıkan ilk yarışmacıyım türkü bazında. Birlikte güzel şeyler başardığımıza inanıyorum. Size çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek de yaptığı konuşmasında, şu sözlere yer verdi: “Çok güzel performans gösterdin. Bu bir yarıştı. Önemli olan halkın desteğini almaktır. Esas deniz halktır. En önemli şeyi başardın. Halkın desteğini aldın. Bundan böyle senin önün açıktır. Belirli bir yere çıkmak kadar, zirvede kalmak da önemlidir. Yükseklere çıkacağına inanıyorum. Her zaman halkla ol. Zirveye çık ama gönlün alçak olsun. Seni bizim çocuğumuz olarak görüyoruz. Bu halkın çocuğusun. Halk seni sevdiyse önünde hiçbir şey duramaz.”
Belediye Başkanı, Eren Polat’a ziyaretin anısına İskenderun fotoğrafı bulunan plaket verdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.