2. OSB’de çalışmalar hız kesmiyor

2. OSB’de çalışmalar hız kesmiyorİskenderun’da kurulacak olan 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde başlatılan çalışmalar titizlikle devam ediyor. Azganlık Belediyesi’ne ait araçlar da bölgede çalışmalarını sürdürüyor.
İskenderun’da 2 binden fazla kişiye iş imkanı sağlayacak olan 2. OSB’de kurulması planlanan arıtma tesisi için de, hazırlıklar sürüyor. 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulacak olan fabrikalar sayesinde bölgemizde işsizlik azalacak. İşsiz insanlar ve işini değiştirmek isteyenler için umut kapısı haline gelen 2. Organize Sanayi Bölgesi’ne ilişkin tüm olumlu haberler, kent genelinde ilgiyle takip ediliyor. 2. OSB sayesinde her yıl bölgemizden milyonlarca dolar değerinde ihracat, 2 binden fazla kişiye iş, devlete verilecek olan milyonlarca dolar tutarında verginin yanında, bölgemizde sağlanacak ekonomik canlılık dolayısıyla, yeni yatırımlara da kapı açılacak.

Önceki İçerikEren Polat Dr. Yusuf H. Civelek’e teşekkür etti
Sonraki İçerikEsnaf dostu başkan
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.