Şehitler nurlanmış gaziler onurlanmıştır

Şehitler nurlanmış gaziler onurlanmıştırGaziler Günü dolayısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi İskenderun’da da tören düzenlendi.
Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı, sivil ve askeri erkânın yanı sıra vatandaşlar katıldı. ile tören düzenlendi.
Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı güneydoğu gazisi Metin Azgın yaptı. Azgın bu ülkeyi kimsenin bölemeyeceğini, şehitlerin nurlandığını, gazilerin ise onurlandığını kaydetti. Güneydoğu gazisi Metin Azgın, konuşmasının sonunda törene katılan herkese tüm gaziler adına teşekkür etti.
Yapılan konuşmanın ardından bir öğrenci tarafından günün anlam ve önemine ilişkin şiir okundu. Gaziler Günü münasebetiyle İskenderun Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören şiirin okunmasıyla son buldu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.