Çocuklarımıza anne ‘SEVGİ‘si aşıladılar

Çocuklarımıza anne ‘SEVGİ‘si aşıladılarTürk Kadınlar Birliği İskenderun Şubesi Başkanı Canan Gencer ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde kalan öğrencilere sevgi ve şefkat dolu bir yaklaşımla gönüllerini fethettiler. Dernek üyeleri ayrıca, sevgi evlerinde okula giden kız öğrencilerin de saçlarına bakım yaptılar.
Geçtiğimiz hafta içerisinde faaliyete giren Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nin dün konukları vardı.
Türk Kadınlar Birliği İskenderun Şube Başkanı Canan Gencer ve dernek üyeleri, sevgi evlerinde kalan kimsesiz çocuklara gösterdikleri ilgi ve yakınlık ile birlikte hayata bakış açılarına yön vermek adına ışık oldular. Bir anne duygusuyla ziyarete gelen dernek üyeleri ayrıca, kız öğrencilerin gönüllerini alarak saçlarına bakım yaptırdılar.
Her çocukla yakından ilgilenip şefkat göstererek onların her zaman yanlarında olduklarını hissettiren Türk Kadınlar Birliği İskenderun Şube yöneticilerine çocuklarda birer anne gözüyle bakarak ziyaretlerinden dolayı memnunluk duyduklarını hissettirdiler.
Burada kısa bir konuşma yapan Türk Kadınlar Birliği İskenderun Şube Başkanı Canan Gencer, Ramazan ayında yapacakları bu faaliyetin bugüne kısmet olduğunu söyledi. Bu çocukların herkesin evladı olduğunu belirten Gencer, ellerinden geldiğince kimsesiz çocukların her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olacaklarını kaydetti. Okullar açıldığı için kız çocukların saçlarının bakım yaptırmak istediklerini sözlerine ekleyen Gencer, herkesi bu çocuklarımıza sahip çıkmaya çağırdı. Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri Müdiresi Selin Çöl ise, ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını, çocuklarımızın ilgiye ve şefkate her zaman ihtiyaçlarını olduğunu belirtti.
Bu arada Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri Müdiresi Selin Çöl, dernek üyelerine örnek bir misafirperverlik örneği göstererek onların takdirini topladı.

Önceki İçerikİskenderun’a 5 yıldızlı otel şart
Sonraki İçerikÖmür boyu mutluluklar
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.