Fenerbahçeliler Derneği Gaziantep yolcusu

Fenerbahçeliler Derneği Gaziantep yolcusuSpor Toto Süper Ligi’nde heyecanın yeninden başlaması ile birlikte Fenerbahçe’nin hafta sonu Gaziantep spor ile oynayacağı maç öncesinde de İskenderun’da ki Fenerbahçeliler Derneği, harekete geçti. Büyük bir kafile ile Gaziantep’e gitmeye hazırlanan dernek takımlarına destek verecekler.
Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen, İskenderun’da bulunan Fenerbahçeliler Derneği olarak Cuma günü oynanacak olan Gaziantep-Fenerbahçe maçının hazırlıklarını kendilerinin de yaptığını belirtti. Taraftarlarla birlikte Gaziantep girmek için hazırlık yaptıklarını kaydeden Düzen, “Bu maçı Gaziantep’te izleyerek oradaki atmosferi yaşamak istiyoruz. Aynı zamanda takımımıza destek vereceğiz. Bizimle Gaziantep’e gitmek isteyen tüm taraftarlarımızın Fenerbahçeliler Derneğine gelerek müracaat etmeleri gerekir” şeklinde taraftarlara çağrıda bulundu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.