Ender Traş’tan duygulandıran istifa

Ender Traş’tan duygulandıran istifaİskenderunspor’da uzun yıllar forma giyen ve son iki sezonda teknik ekipte görev alan Ender Traş, gördüğü lüzum üzerine istifa ettiği açıkladı. İskenderunspor yardımcı antrenörü Ender Traş, yaptığı açıklamasında istifa nedenlerini ortaya döktü. Sözlerine bir dönem İskenderunspor formasını giymekten her zaman gurur duyduğunu belirterek başlayan Ender Traş, “İskenderunspor ile var oldum. İskenderunsporlu Ender olarak da Trabzonspor’a transfer olduğumda kulübüme de para kazandırdım. Daha sonra mili takımlarda da görev yaparak İskenderun ismini en iyi şekilde temsil ettim. Futbola veda ettikten sonra ise İskenderun’da 1967 yılından bu yana kurulmuş bulunan, ancak sahipsizlikten küme düşen ve uzun bir süre isminden bahsedilmeyen İskenderunspor’un tekrar yaşaması için amatör olarak tekrar futbola Sedat Uysal ve çok sevdiğim arkadaşlarımla birlikte döndük. Yeni İskenderunspor’u profesyonel yapmak için de birçok futbolcu arkadaşlarım gibi mücadelemizi sürdürdük. Gerçekten çok kaliteli bir ekiple mücadelemizi yaparak İskenderunspor’u tekrar profesyonel lige taşımanın mutluluğunu yaşadık. Takım kaptanlığımdan sonra ise yine çok sevdiğim turuncu mavili renkler ve İskenderunspor Başkanı Sedat Uysal ve yönetim kurulu üyeleri bizlere teknik ekip olarak görev verdi ve bu görevi de layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Bu yıl da aynı şekilde çalışmalarımızı yaptık. Birçok yerde yapılan transferler tamamen arkadaşlık ve dostluktan kaynaklanmıştır. İskenderunspor’u bundan sonra kimse yıkamaz. Bu takımın temelleri çok sağlam atıldı. Ben de bundan sonra bu takımın tribündeki taraftarıyım. İskenderun’da bulunan herkese sesleniyorum. Artık İskenderunspor’a sahip çıkılmalı. Az sayıda da olsa takıma canı gönülden destek veren taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu takımı içerde ve dışarıda yıkmak isteyecek insanlar olacaktır. Ama şu andaki yönetim ve futbolcular ile teknik ekip gerçekten birbirlerine çok bağlı ve güven duygusu olan insanlardan oluşmuştur. İskenderun’da hocalık ve futbolculuk yapmak gerçekten çok zor. Herkes birbirinin altını oyma derdinde. ‘Bu hoca iyi değil bunu görevden alın da yerine şu gelsin ben geleyim’ diyerek, çok kişi ayak oyunları oynama derdinde. Bu oyunların İskenderunspor’da olduğunu kastetmiyorum. Tüm amatör kulüplerde de olduğunu söylüyorum” şeklinde görüş bildirdi.
Traş, açıklamasının devamında, “Aile sorunlarımdan dolayı birazcık kendimi toparlamak istedim. Artık aileme zaman ayırmak istiyorum. Kalbim ve gönlüm istemese de bu kararı almak zorunda kaldığımı sizlere belirtmek istiyorum. Hayatım boyunca turuncu mavili renkler ve İskenderunspor benim için çok önemli bir kulüp olmuştur. Bundan sonra da böyle kalacak” diye konuştu. Traş, yaptığı açıklamanın sonunda ise bu güne kadar kendilerine her zaman destek veren Kulüp Başkanı Sedat Uysal, yönetim kurulu üyelerine ve taraftara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Önceki İçerikEkinoks Gümrük ve Dış Ticaret’ten sertifikalı eğitim avantajı
Sonraki İçerikAltın yılsonunda 130 TL’yi görür
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.