Koçmar bayrama hazır

Koçmar bayrama hazırKoçmar, indirim geleneğine tüm hızıyla devam ediyor. İskenderun halkına yönelik kaliteli hizmet politikasını kararlılık ve hassasiyetle sürdüren Koçmar, yaptığı indirimlerle vatandaşlarımızın gönlünü bu ramazan ayında da hoş tuttu ve takdirini topladı.
Koçmar’da geminin kaptanı çalışkanlığı dürüstlüğü ve azmiyle Zeki Koç..
Aile şirketi olan Koçmar’da Zeki Koç’un kendisi gibi kardeşleri de aynı kişilikle kent halkına hizmeti kendilerine ilke edinirlerken, ileriye yönelik atılımlarla da hizmet yelpazesini genişletmeye devam ediyorlar.
Özellikle et ve et ürünlerinde kentimizde bir marka olan Koçmar’da çalışan personeller güleryüzlülükleri ve üstün gayretleriyle müşteri sayısını artırıp kurumlarına kendilerini benimsettirmişler olsa gerek ki; her bir personel azim ve itinayla verilen tüm görevleri layıkıyla yerine getiriyorlar.
Koçmar Marketler Zinciri Akbağlar mahallesinde Koçmar 1, Mustafa Kemal Mahallesinde Koçmar 2 ve en son hizmete giren Modern evler Mahallesinde de Koçmar 3 olarak kentin geneline yaygın bir şekilde hizmet veriyor.
Sürekli indirimlerle müşteri memnuniyetini ön planda tutan Koçmar ‘Minimum kar marjı’ politikasıyla kendi sektöründe zirve olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Koçmar Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Koç, bugünlere gelmelerini İskenderun halkına borçlu olduklarını söyledi. Yıl içindeki indirim geleneğini Ramazan ayında artırarak devam ettirdiklerini kaydeden Zeki Koç, müşterilerin talebi doğrultusunda bayram öncesi şok indirimlerin devam edeceğini müjdeledi.

ÖZLEMİNİ ÇEKTİĞİMİZ ÇİFTLİĞİMİZİ İSKENDERUN HALKINA KAZANDIRDIK
Koçmar Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Koç açıklamalarının devamında, “Bu yıl Ramazan ayında hayırsever vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak için Ramazan paketleri hazırladık. Yörenin geleneksel kömbe hazırlıkları için en uygun şartlarda malzeme satışlarımız mevcuttur. Şeker Bayramı’na yönelik bayram satışlarımız da başladı. Ramazan Bayramı’nı takip eden Kurban Bayramı için de bu yıl vatandaşlarımızı düşünerek kendi çiftliğimizde veteriner hekim kontrolünde besi hazırlıklarımız devam ediyor. Yıllardan beri özlemini çektiğimiz bu çalışmamızı vatandaşlarımıza kazandırdığımız için çok mutluyuz.
Koçmar olarak kendimizi İskenderun halkının bir parçasıymış gibi tanımladığımız için bütün özel günlerde ve zamanlarda en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz” ifadelerini kullandı.
Üç markette de günlük manav sebze ve meyve reyonlarının modernize edilerek hizmette olduğunu sözlerine ekleyen Zeki Koç, “Bütün bu çalışmalarımızın özünde yerel marketçilik hizmetlerini halkımızın menfaatleri için ne kadar önemli olduğunu hissettirmeye çalıştık. Bunda da mutluyuz ve gururluyuz” şeklinde görüş ortaya koydu.

Önceki İçerikYeni itfaiye binasının temeli Salı günü atılacak
Sonraki İçerik2. OSB’de 3 bin kişi istihdam edilecek
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.