Terörle mücadele yöntemi değişmeli

Terörle mücadele yöntemi değişmeliİşadamı Kazım Gökmen, yaptığı açıklamasında, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde şehit edilen 11 askere yüce Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi. 11 kahraman Mehmetçiğimizin şehit edilmesinden derin bir üzüntü duyduğunu dile getiren işadamı Kazım Gökmen,”Terör çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi. Kurulan hain bir pusu sonucunda 11 evladımız daha şehit oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Bu mübarek ayda kan dökerek, insanlara acı yaşatarak amacına ulaşacağını düşünenler, büyük bir gafletin içine düştüklerini mutlaka anlayacaklardır.
Başbakan Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerdeki terör örgütüne ve onun yandaşlarına mesajı çok net ve sertti. Önümüzdeki günlerde bu mesajın yansımalarını hep birlikte göreceğiz. Teröristler kalleşçe pusu kurarak, vur-kaç yaparak, masum insanları öldürerek koskoca Türk ordusunu dize getirdiğini zannediyor, ama yanılıyor. Eğer biz bu memlekette vur-kaç yaparsak, kendileri bu memlekette su bile içemezler. Önümüzdeki dönemde terörle mücadele şeklinin değişeceğine inanıyoruz. Yeter artık ifadesi yetmez hale gelmiştir. Şehitlerimizin bu ülke için boşa şehit olmadıklarını zalimlere ve kalleşlere anlatmak lazım. Bunu yapamazsak bugünkü hükümetimizde bu vebalin altında kalır. Koskoca Türk devleti teröre karşı artık gereken cevabı kararlı ve net bir şekilde verecektir” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.