Şimdi söz değil uygulama zamanı

Şimdi söz değil uygulama zamanıAK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, Hakkâri Çukurca’da 11 Mehmetçiğimizin şehit olduğu hain saldırıyı kınadı. PKK terör örgütüne lanet yağdıran Başkan Kurşun, Ramazan ayından sonra bu ülkede terörle nasıl mücadele edilmesi gerektiğini herkesin göreceğini söyledi.
Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, şehit haberleriyle insanlarımızın yüreğinin kan ağladığını, 30 yıldır devam eden terörün artık kökünün kazınacağını ifade etti.
Türkiye’nin bugün ekonomik anlamda söz sahibi olduğunun altını çizen Başkan Kurşun, “Türkiye ne zaman ekonomisine güçlendirse, atılıma kalksa, bunu çekemeyen terör örgütü ve dış mihraklar harekete geçip ülkeyi kaos ortamına çekmeye çalışıyorlar. Ama şu bilinsin ki; Türk Milleti güçlüdür. Kesinlikle galeyana gelmez. Terörle her birlikte mücadele edeceğiz. Kürt vatandaşlarımızı temsil edecek beceriye dahi sahip olamayan PKK’nın yaptığı bu şiddet eylemlerini şiddetle kınıyorum. Akıllarını başlarına alsınlar. Neyin hesabını dahi yaptıklarını bilmeden eylemler onların sonu olacaktır. Bu tür hain saldırıların cevabı çok sert olacaktır. Türk milleti artık bu PKK denen terör belasından kurtulacaktır. Artık bırakın bu silahları..
30 yıldan beri silahlanarak ne elde ettiniz? Bundan sonra terörle mücadele daha farklı olacak” diye konuştu.
BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLASIN
İskenderun Belediyesi ile ilgili yerel basında çıkan gayri ahlaki ilişki iddialarına da değinen AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, “Bu iddialar eğer doğruysa milletimizin örf ve adetlerine sığmayan davranışlardır. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in çıkıp açıklama yapması gerekir. İddialar doğru mu, değil mi! Mahkeme karar verecek. Ama ateş olmayan yerden de duman çıkmaz. Bu tür olayların kamu binalarında olması da üzüntü vericidir” şeklinde görüş ortaya koydu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.