Anlamlı iftar

Anlamlı iftarAK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Şehit ve Gazi Aileleri ile iftar yemeğinde bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Duygu yüklü iftar yemeğinin ardından Milletvekili Karasayar, şehit aileleriyle tek tek ilgilenerek her zaman yanlarında olduğunu gösterirken, devletin de şefkat elini hissettirdi.
Hasan Baba Restaurant’ta gerçekleştirilen iftar yemeğine AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu ile şehit ve gazi aileleri katıldı.
Milletvekili Karasayar, salona girişinde herkesle tek tek tokalaştı. Ezanın okunmasıyla hep birlikte oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından şehit ve gazi ailelerine hitaben konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, terörle mücadelede ortak aklın şart olduğunu söyledi. Hükümet olarak terörü yok etmek için devletin tüm imkanlarını seferber ettiklerini kaydeden AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, “Türkiye ne zaman ekonomik olarak büyüse, ülke olarak gelişse, bunu çekemeyen dış mihraklar haince saldırılarla Türkiye’yi kaos ortamına sürüklemek istiyorlar. Ama onlar şunu bilsinler ki; Türkiye güçlü bir ülkedir. Milletimiz aklıselimdir. Eninde sonunda bu ülke terör belasından kurtulacaktır” diye konuştu. Milletvekili Karasayar, yemeğe katılımlarından dolayı şehit ve gazi ailelerine teşekkür etti.
İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu ise, Milletvekili Karasayar’a verdiği iftardan ötürü teşekkür ederek” Her zaman vekil olarak sorunlarımızı dinliyor çözüm yolları arıyorsunuz. Allah razı olsun. Temennimiz Türkiye’de terör olaylarının bir an önce sona ermesi ve evlere başka ateşlerin düşmemesidir” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.