Örgüt olarak belediye başkanımızın yanındayız

CHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Çolakoğlu:

“Örgüt olarak belediye başkanımızın yanındayız”

Örgüt olarak belediye başkanımızın yanındayızCHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Çolakoğlu, son günlerde yerel basında İskenderun Belediyesi’ne yönelik çıkan yazılar hakkında bir değerlendirmede bulundu.
CHP İskenderun İlçe binasında basın mensuplarının karşısına geçen başkan Çolakoğlu, “Örgüt olarak her zaman belediye başkanımızın yanındayız” dedi.
Parti olarak İskenderun Belediyesi’ni 15 yıllık hasretten sonra kazandıklarını kaydeden CHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Çolakoğlu, açıklamalarının devamında; “Çok kutsal emeklerle elde edilen bu başarıyı daha birinci günden itibaren kıskananlar ve üzülenler oldu. Partimizin İskenderun’da özellikle hem genelde, hem yerelde yükseliş göstererek birinci parti oluşu bazılarını ürkütmüştür ve huzursuz etmiştir. Çoktan beri şehir içinde ve çevremizde barış rüzgârı esmektedir. Partimiz içinde herkes dostça geçinmektedir. Geçmişte olduğu gibi, biz örgüt olarak her zaman belediyemizle birlikteyiz. Örgüt olarak belediye başkanımızın yanındayız. Huzurumuzu kimse bozamaz. İskenderun’da yayın yapan bir gazetenin muhabirinin sorduğu sorulara cevap verdim. Festivalle ile ilgili sorular bölümünde yanıt olarak bu işle uğraşanlar, sorumlular bunun cevabını mecliste vermelidir. Bunun dışında gelişen diğer olaylarda zaten adliyede muhataplar birbirleriyle görüşürler. Benim olaylarla ilgili uzaktan yakından ilgim yoktur” ifadelerini kullandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.