İskenderunspor’dan seri ziyaretler

İskenderunspor’dan seri ziyaretlerGeçtiğimiz haftalarda yapılan olağan kongrenin ardından göreve gelen İskenderunspor 1967 Kulübü yönetim kurulu üyeleri gün içerisinde protokolü ziyaret etti. Yönetim kurulu ilk ziyaretini İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’ya gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Sedat Uysal ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Baştuğ, Levent Yılmaz, Ayhan Dik, Ajlan Özden, Adnan Çalışkan, Bayram Alpagül, Mehmet Ünüvar, Mustafa Çöloğlu ve Hamdullah Sönmez İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ile bir süre sohbet ederek, takımın son durumu hakkında bilgi verdiler. Yöneticileri sıcak bir ilgiyle karşılayan Kaymakam Su, ziyaret sırasında yaptığı açıklamasında, “Yönetim kurulu üyelerinin hepsi kendi alanında başarılı insanlar. Gerçekten iyi bir yönetim kurulu oluşturulmuş. İmajı yüksek bir yönetim kurulu üyeleriyle bu takımın daha üst noktalara taşınacağına inanıyorum. İskenderun sanayi şehri. Sporda da arzu edilen seviyelere geleceğimize inanıyor, takıma başarılar diliyorum. İskenderunspor’a herkesin sahip çıkması gerekiyor. Bizlerde Kaymakamlık olarak üzerimize ne düşüyorsa gerekeni yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde görüş ortaya koydu.
İskenderunspor yönetim kurulu üyeleri daha sonra İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya’yı ziyaret etti. Yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduğunu dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Yıldızkaya “Gerçekten süper bir yönetim kurulu oluşturmuşsunuz. Sizlere bizlerin sadece destek vermesi kalmış. Bizler de elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.
Kulüp Başkanı Sedat Uysal ise yaptığı açıklamasında, “Yapılan kongrenin ardından oluşturulan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sizleri ziyaret etmek ve yeni yönetimimizi tanıtmak istedik. Bundan sonra oynayacağımız maçlara sizi de bekliyoruz” ifadesinde bulundu. Emniyet Müdürü Yıldızkaya ise, “İskenderunspor geleceğin takımı, ben de İskenderunsporluyum” açıklamasını yaptı. Yönetim kurulu son olarak İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i ziyaret etti. Yeni yönetim kurulu üyelerinin İskenderun’da birer marka isimlerden oluştuğunu belirten Belediye Başkanı Civelek, “Artık İskenderun sporda da atağa kalkmalı. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan spor kurtarır. Özellikle altyapı çalışmalarında takıma ciddi destekler sunacağız” diye konuştu. Yeni yönetim kurulu üyeleri ise daha sonra Başkan Civelek ile bir süre sohbet ettiler.

Önceki İçerikRamazan’dan sonra ekmek zamlı
Sonraki İçerikKarayılan’da Ramazan şenlikleri başlıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.