Firmalarımız bölgemizin yüz akı

Payas ve Çevresi Haddeciler ve Sanayiciler Derneği Başkanı Osman Tufan, İstanbul Sanayi Odası tarafından Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesine girmeyi başaran bölge firmalarımızı kutladı

“Firmalarımız bölgemizin yüz akı”

Firmalarımız bölgemizin yüz akıPayas ve Çevresi Haddeciler ve Sanayiciler Derneği Başkanı Osman Tufan, geçtiğimiz günlerde İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan “Türkiye’nin En Büyük 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde her yıl olduğu gibi bu yılda yer alan firmaların bölgemizin yüz akı olduğunu söyledi. ISO-500 listesine dahil olan firmalarla gurur duyduklarının altını çizen Tufan, “Körfezimiz artık yatırım cenneti haline dönüşmüştür. İskenderun, Payas ve Dörtyol’dan pek çok firmanın ISO-500 listesinde yer alması demek, daha fazla üretim, daha fazla istihdam ve devletimize daha fazla vergi vermek demektir” diye konuştu. İskenderun Körfezi’nin yatırım cenneti olduğunu kaydeden Payas ve Çevresi Haddeciler Sanayiciler Derneği Başkanı Osman Tufan, başarının arkasında yatan temel felsefenin çok çalışmak ve hedeflerden vazgeçmemek olduğunu dile getirdi. Açıklamalarının devamında işadamlarına enerji noktasında yardımcı olunması halinde, ISO 500 listesine bölgemizden daha fazla firmanın gireceğine inandığını vurgulayan Tufan, sanayicilerin önündeki tüm engellerin kaldırılması ile hem Türkiye’nin kazanacağını, hem de ülkedeki işsizlik kavramının yok olacağını kaydetti. Osman Tufan sözlerinin sonunda, tüm İslam Alemi’nin Mübarek Ramazan ayını kutlayarak hayırlara vesile olmasını diledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.