Nuray Hafiftaş ve Yunus Bülbül İskenderun’da

Nuray Hafiftaş ve Yunus Bülbül İskenderun’daTürkiye’nin yakından tanıdığı sinema ve tiyatro oyuncusu Yunus Bülbül, memleketi İskenderun’da ramazan ayı boyuncu televizyon programlarını Nuray Hafiftaş ile birlikte yapacağını açıkladı. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen usta oyuncu ve Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş, burada gazetecilerle sohbet toplantısı gerçekleştirdiler. İGC’ye gelişinde bile yüzündeki tebessümü gösteren ve gazetecilerle sıcak diyaloglar içine giren Yunus Bülbül’ün ‘En Büyük İskenderun’ sloganı basın mensupları tarafından alkış aldı.

İskenderun’da bulunmasının sebebini açıklayan Bülbül, “Hatay bölgesinde ramazan ayı boyunca televizyon programlarını Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Nuray Hafiftaş ile birlikte gerçekleştireceğiz. Belde belde gezerek insanlara ulaşmaya çalışıyoruz. İskenderun’da bulunduğumuz sürede belediye başkanımızla görüşmek istedik, ancak görüşemedik. Memleketimizde bir program çekmeyi çok istiyorduk, ama olmadı” şeklinde görüş ortaya koydu. İskenderun’da olmaktan son derece mutlu olduğunu dile getiren ünlü türkücü Nuray Hafiftaş ise, “Yunus Bülbül bana bu teklifi getirdiğinde hiç düşünmedim, hemen evet dedim ve burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Buranın insanları da aynı havası gibi çok sıcak. Ramazan boyunca dolu dolu programlarımızla sevenlerimizin karşısında olacağız” ifadelerine yer verdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.