Tosçelik Osmaniye ek yatırımla büyüyor

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Tosçelik Osmaniye Yassı ve Yapısal Çelik Üretim Tesisleri bünyesinde yapılan ek yatırım alanında incelemelerde bulundu

Tosçelik Osmaniye ek yatırımla büyüyorOsmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Tosçelik Osmaniye Yassı ve Yapısal Çelik Üretim Tesisleri bünyesinde yapılan ek yatırım alanında incelemelerde bulundu. Vali Cerrah’a Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, ek yatırımın her ayrıntısına kadar geniş ve ayrıntılı bilgiler verdi.
Özel sektör eliyle sıfırdan yapılan ilk yassı çelik üretim tesisi olan Tosçelik Yassı ve Yapısal Çelik Üretim Tesisleri’nin kapasitesini arttırmak için başlatılan ek yatırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, yapımı devam eden ve 400 dönüm içerisine inşa edilen ek yatırımı gezerek çalışmalar hakkında Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’dan bilgiler aldı. Ülkemizin ve bölgemizin gurur abidesi olan Tosçelik Yassı ve Yapısal Çelik Üretim Tesisleri’nin ek yatırımında 1500 kişilik teknik ekip görev alırken, bitmesiyle birlikte hem istihdam sayısı artacak, hem de ülke ekonomisine katkıları daha da büyüyecek.
Ek yatırımı gezen Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, fabrikadan memnun ayrılırken, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’ya çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.
Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah’ın gezisinde Tosyalı Holding CEO’su Suhat Korkmaz da hazır bulundu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.