Gençlere önem veriyoruz

İskenderun Güney Eğitim Vakfı’ndan burs alan öğrenciler, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i ziyaret etti.

“Gençlere önem veriyoruz”

Gençlere önem veriyoruzİskenderun Güney Eğitim Vakfı’ndan burs alan öğrenciler, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i ziyaret etti.
Ziyarete 2010-2011 eğitim ve öğretim yılında vakıftan burs alan başarılı öğrencilerle birlikte İGEV Başkanı Şefik Uyar ve yöneticiler Mehmet Sevinçli, Yasin Murt, Mahmut Şanlı da katıldı.
İGEV heyetini brifing salonunda kabul eden Belediye Başkanı Dr Yusuf H.Civelek, İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nın öğrencilere eğitimleriyle ilgili önemli bir olanak sağladığını, öğrencilerin de gösterdikleri başarılarla buna en iyi karşılığı verdiklerini belirtti. Belediye Başkanı öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.
Belediye Başkanı Civelek yaptığı konuşmada, önceliklerinin insan olduğunu, gençlere, çocuklara ve kadınlara önem verdiğini söyledi.
İskenderun’un sorunlarına bilimsel bir bakışla, uzun vadeli projelerle çözüm getirildiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, öğrencilere belediyenin şu anki çalışmaları ve önümüzdeki dönem gerçekleştirilecek olan projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Öğrencilerle karşılıklı sohbet eden Başkan Civelek, öğrencilerin İskenderun’la ve İskenderun’un sorunlarıyla ilgili görüşlerini dinledi.
Öğrenciler daha sonra, vakıf yöneticileri ve Belediye Başkanı Civelek ile birlikte bir anı fotoğrafı çektirdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.